Afzetmarkten

Onze producten vinden hun weg naar de consument via een grote verscheidenheid aan kanalen. Niet altijd zichtbaar voor de consument maar wel degelijk goed vertegenwoordigd in het assortiment van onze afnemers.

 

Groothandel 

Wij verkopen onze producten niet rechtstreeks aan de consument. In de loop der jaren hebben wij een aantal gerenomeerde partners om ons heen verzameld die als groothandel onze producten bij de winkels brengen. Hetzelfde geldt voor het aanbod binnen de Horeca. 


Retail

Ook de Retail weet onze producten te waarderen. Onderscheidende kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat onze producten verkrijgbaar zijn bij een groot aantal van de spelers op de Nederlandse Retail markt. Dit kunnen producten zijn die vers gesneden worden op de winkelvloer. Ook hebben wij een samenwerking met diverse slicers die er diverse voorgesneden producten voor de winkels van maken. Deze producten zijn dan weliswaar niet herkenbaar als producten van Zwiers Vleeswaren maar worden aangeboden als private label. Dit als huismerk maar tevens als onderdeel van totale vleeswaren concepten.


Industrie

Onze producten zijn tevens geschikt voor industriële klanten. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om samen met onze relaties producten te ontwikkelen voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld uitermate geschikt als ingrediënt van een maaltijd. Hierbij is te denken aan een topping voor pizza of het spek dat onderdeel uitmaakt van de slavink. Kortom: wanneer er behoefte is aan een vleeswaar van hoogwaardige kwaliteit willen wij graag met u meedenken voor de juiste oplossing.